tag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post3294201778687742652..comments2024-01-13T14:42:49.984-08:00Comments on המטבח של סיון: פודינג לימון אפויסיוןhttp://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-14531103718430304182014-04-13T06:13:24.919-07:002014-04-13T06:13:24.919-07:00תארתי לעצמי!!! חג שמח!!!!תארתי לעצמי!!! חג שמח!!!!סיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-22257909960374101662014-04-12T12:06:46.173-07:002014-04-12T12:06:46.173-07:00הכנתי שוב, ולמרות שנראה שהעיסה התפרקה המשכתי - ויצ...הכנתי שוב, ולמרות שנראה שהעיסה התפרקה המשכתי - ויצא מעולה.<br />תודה רבה על המתכון :-)<br />סהרAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-49926522184082292192014-04-12T02:45:22.712-07:002014-04-12T02:45:22.712-07:00חבל שלא המשכת. מוציאה מהמקרר ומפעילה את החמאה עם ה...חבל שלא המשכת. מוציאה מהמקרר ומפעילה את החמאה עם הסוכר ומורידה כל כמה דק מהצדדים עד שהסוכר והחמאה מעורבבים טוב טוב, בהירים ומאווררים ואז ממשיכה... סיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-82781285226656981452014-04-11T21:51:42.429-07:002014-04-11T21:51:42.429-07:00בסוף לא המשכתי כי נראה לא טוב. אנסה שוב בהקדם ואדו...בסוף לא המשכתי כי נראה לא טוב. אנסה שוב בהקדם ואדווח מה יצא.<br />גם אני עבדתי עם וו גיטרה. ריככתי קצת את החמאה במיקרו לפני המיקסר - אולי זאת הבעיה? את עובדת עם חמאה קרה מהמקרר?<br />תודה וחג שמח, סהר.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-68823718472478015782014-04-11T10:23:58.317-07:002014-04-11T10:23:58.317-07:00החלב לא צריך להיות חם. אני עכשיו רואה שזה קרה לפני...החלב לא צריך להיות חם. אני עכשיו רואה שזה קרה לפני הוספת החלבונים. תמשיך. חג שמח!!!סיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-48788859111385467342014-04-11T10:22:45.630-07:002014-04-11T10:22:45.630-07:00את החמאה והסוכר מרככת ומאווררת עם וו הגיטרה תמיד. ...את החמאה והסוכר מרככת ומאווררת עם וו הגיטרה תמיד. כל עוד עבדת לפי ההוראות והבלילה נראתה לא הומוגנית לא נורא. מקווה שלא הקצפת את החלבונים יותר מדי, שזה לכשעצמו יוצר גושים וקושי בקיפול ואיבוד של נפח. הייתי אופה בכל מקרה. אנא דווח.סיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-8198379835386625312014-04-11T09:26:40.895-07:002014-04-11T09:26:40.895-07:00בהמשך לשאלתי הקודמת, עם איזה וו את משתמשת להקרמת ה...בהמשך לשאלתי הקודמת, עם איזה וו את משתמשת להקרמת החמאה?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-68312479376415124332014-04-11T09:21:44.575-07:002014-04-11T09:21:44.575-07:00הי,
בדיוק באמצע ההכנה, פעם ראשונה.
ברגע שהוספתי את...הי,<br />בדיוק באמצע ההכנה, פעם ראשונה.<br />ברגע שהוספתי את החלב והקמח לבלילה - הבלילה התפרקה. אינה הומוגנית יותר.<br />נראה שהחמאה התגבשה ולא רוצה להתערבב עם הנוזלים.<br />מה לא בסדר? האם החלב צריך להיות חם לפני ההוספה? לא נראה לי שיש טעם להמשיך ולהוסיף את החלבונים.<br />אשמח לעזרה.<br />תודה, סהרAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-81495324912246180282013-10-23T06:46:35.427-07:002013-10-23T06:46:35.427-07:00ניתן להגיש בטמפרטורת החדרניתן להגיש בטמפרטורת החדרסיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-75946762229406670182013-10-14T09:53:47.041-07:002013-10-14T09:53:47.041-07:00לגבי הכנת המסה מראש לא הייתי ממליצה בגלל החלבונים ...לגבי הכנת המסה מראש לא הייתי ממליצה בגלל החלבונים המוקצפים. אבל אכלתי חם ואכלתי פושר ובטמפרטורת החדר והכל היה טעים. לא אכלתי קר מהמקרר. לכן גם אם מכינים מוקדם שיהיה באותו היום שמגישים. בתאבון (-:סיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-26508814741640775882013-10-14T09:12:24.567-07:002013-10-14T09:12:24.567-07:00או אולי אפשר להכין את המסה כמצה שעות לפני ולאפות ב...או אולי אפשר להכין את המסה כמצה שעות לפני ולאפות ברגע האחרון?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-85801444875579740722013-10-14T08:31:34.856-07:002013-10-14T08:31:34.856-07:00האם ניתן להגיש קר או לחילופין לחמם?האם ניתן להגיש קר או לחילופין לחמם?Anonymousnoreply@blogger.com