tag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post6213904882886105407..comments2024-01-13T14:42:49.984-08:00Comments on המטבח של סיון: גרבלקס. סלמון כבוש.סיוןhttp://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-53176884153837086362015-06-15T21:36:27.247-07:002015-06-15T21:36:27.247-07:00אפשר להקפיא. במידה ותחליטי להקפיא תעטפי כל 3-4 פרו...אפשר להקפיא. במידה ותחליטי להקפיא תעטפי כל 3-4 פרוסות בניילון נצמד ותקפיאו במנות קטנות. כך תוכלו להפשיר כל פעם מנה.<br />אבל אל תשכחו שזהו הרי דג כבוש- לכן הוא לא יתקלקל כל כך מהר גם אם יישב במקרר שבועיים שלוש. ולפעמים מעל חודש - תלוי בטריות הדג ובהכנה.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-82118958152095705242013-08-09T03:30:08.632-07:002013-08-09T03:30:08.632-07:00טעם הסלק לא מורגש כלל.טעם הסלק לא מורגש כלל.סיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-17949751253686973772013-08-09T03:29:46.612-07:002013-08-09T03:29:46.612-07:00אני לא מכירה את המתכון שלהם אבל כמות גדולה של תערו...אני לא מכירה את המתכון שלהם אבל כמות גדולה של תערובת המלח ושהות ממושכת עם התערובת במקרר (יומיים שלושה) מאפשרת לדג להשאר כשבוע במקרר. זה נכון שנתח קטן יותר יותר מסובך לפרוס, אבל סכין חדה וארוכה תעזור.סיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-22562340187623086442013-08-09T03:04:06.557-07:002013-08-09T03:04:06.557-07:00אני הכנתי מנתח של 200 גרם לפי מתגון של שרי אבסקי ו...אני הכנתי מנתח של 200 גרם לפי מתגון של שרי אבסקי ועומר מילר.נמתכון מומלץ לערבב עם המלח -סןכר-שמיר גם זירעי שומר וכוכב אניס.יצא מהמם.אבל:לא יודעת למה אחרי יומיים בכלי סגור היה ריח לא נעים של דג ולכן הוזבל.וגם לא הצלחתי לחתוך חתיכות דקות ושלמות ויפות.<br />שאלתי היא האם הסלק גם דומיננטי בטעם או רק למטרות צבע....?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-75864948330043200992013-08-08T23:39:37.736-07:002013-08-08T23:39:37.736-07:00נכון, לא מבושל. חג שמח!נכון, לא מבושל. חג שמח!סיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-15460721344092650322013-08-08T23:39:18.877-07:002013-08-08T23:39:18.877-07:00אז לא לעשות דג שלם. אפשר לעשות גם עם נתח קטן ולהקט...אז לא לעשות דג שלם. אפשר לעשות גם עם נתח קטן ולהקטין כמויות. לא ניסיתי להקפיא אבל גם באמת שאין צורך. נתח קטן. חג שמח!!!סיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-36493167399967135612013-08-08T23:29:41.953-07:002013-08-08T23:29:41.953-07:00דג שלם זו כמות גדולה בשביל שבוע לרווקה כמוני:)
רק ...דג שלם זו כמות גדולה בשביל שבוע לרווקה כמוני:)<br />רק רוצה לדעת אם קיימת האופציהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-81809380373147274462013-08-08T23:21:37.543-07:002013-08-08T23:21:37.543-07:00נראה מעולה! הסלק לא מבושל, נכון?נראה מעולה! הסלק לא מבושל, נכון?ayalahttps://www.blogger.com/profile/13562340012125885469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-24643296970671960552013-08-08T23:18:01.009-07:002013-08-08T23:18:01.009-07:00השאלה היא למה להקפיא???השאלה היא למה להקפיא???סיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-12440434165548925472013-08-08T23:15:51.973-07:002013-08-08T23:15:51.973-07:00היי
אפשר להקפיא?היי<br />אפשר להקפיא?Anonymousnoreply@blogger.com