tag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post8322997057839349225..comments2024-01-13T14:42:49.984-08:00Comments on המטבח של סיון: קרמבל תותיםסיוןhttp://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-12966839037615914212014-05-16T09:24:54.295-07:002014-05-16T09:24:54.295-07:00זה יוגורט אבל קצפת, שמנת חמוצה וגלידה וניל ילכו מע...זה יוגורט אבל קצפת, שמנת חמוצה וגלידה וניל ילכו מעולה ים הקרמבלסיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-22145218338829693592014-05-16T08:23:16.637-07:002014-05-16T08:23:16.637-07:00מה שמת להגשה, האם זה יוגורט? קצפת?
תודהמה שמת להגשה, האם זה יוגורט? קצפת?<br />תודהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-5747487636852978542014-03-18T13:54:36.941-07:002014-03-18T13:54:36.941-07:00שלי סורי, זה קרמבל ולא עוגה! זה קינוח שלא אמור להי...שלי סורי, זה קרמבל ולא עוגה! זה קינוח שלא אמור להיפרס. אופים אותו בקערות אישיות אם רוצים הגשה נקייה ואלגנטי יותר ואם כמוני אוהבים קצת בלאגן אז מכינים בצלחת מרכזית ומגישים לכל אחד תותים עם מיצים ופירורים. ממש מצטערת אם חשבת שזו עוגה.... נשמע שיצא לך נכון. מקווה שגם טעים.סיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-87352627753429190522014-03-18T13:47:26.910-07:002014-03-18T13:47:26.910-07:00תודה סיון על התשובה בינתיים אפיתי , וכמובן לא שימנ...תודה סיון על התשובה בינתיים אפיתי , וכמובן לא שימנתי , אך אפיתי אותה כמעט 50 דק' כי הפירורים לא כל כך הזהיבו. שכבת התותים יצאה דיי נוזלית וכמובן שהעוגה לא נפרסה יפה. האם זה בגלל האפייה הממושכת ?. האם התותים יתגבשו קצת אחרי שהייה במקרר ? כך שיהיה אפשר לפרוס אותה למנות ? תודהשליnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-37313582871163611102014-03-18T11:30:32.241-07:002014-03-18T11:30:32.241-07:00הי שלי, אין צורך. בתאבון!!!הי שלי, אין צורך. בתאבון!!!סיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-88994048642445902742014-03-18T09:36:08.404-07:002014-03-18T09:36:08.404-07:00האם צריך לשמן את התבנית לפני שמניחים את התותים ? ...האם צריך לשמן את התבנית לפני שמניחים את התותים ? תודהשליnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-6131087028005870142014-03-15T05:40:56.142-07:002014-03-15T05:40:56.142-07:00תבנית בחצי הנפח של המקורית. תמצאי תבנית שהתותים בה...תבנית בחצי הנפח של המקורית. תמצאי תבנית שהתותים בה יהיו מאד צפופים. וגם את הקרמבל להקטין בחצי.<br />באהבה, סיון.סיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-13056230383691713492014-03-15T04:42:00.323-07:002014-03-15T04:42:00.323-07:00תודה סיוון על מהירות התגובה המפורטת, אם אקטין את ...תודה סיוון על מהירות התגובה המפורטת, אם אקטין את המתכון לחצי , באיזה גודל של תבנית להשתמש? (חשבתי שאשלים אם תפוחי עץ, אבל בדקתי וראיתי שאין לי מספיק)<br />וגם את כמות הקראמבל להקטין בחצי ? <br />שוב המון תודה, יעלnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-515047070548631262014-03-15T04:13:11.907-07:002014-03-15T04:13:11.907-07:00הי יעל,
צלחת חסינת אש זו צלחת פיירקס או קרמיקה כמ...הי יעל, <br />צלחת חסינת אש זו צלחת פיירקס או קרמיקה כמו בתמונה. התבנית שלך נשמעת מתאימה. אני עשיתי באחת גדולה, אפשרי להגיש באישיות. אפשר גם בחד פעמי. הנפח של הכלי שאני השמשתי הוא של כ5 כוסות. התבניות האישיות צריכו להיות בערך בנפח של כוס ואם יותר גדולות מספיק למלא ככוס מהתותים. אפשר לחלק את הכמות של המתכון בחצי ואז תוכלי להשתמש בחצי קילו. אני הייתי מוסיפה קוביות תפוחים או פלחים דקים לתותים ומפחיתה את כמות הקמח מ5 כפות ל2 וחצי. תוסיפי תפוחי עץ להשלים לקילו. כלומר חצי קג.<br />בהצלחה!!! וחג שמח!סיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-76881882076716407672014-03-15T03:17:12.755-07:002014-03-15T03:17:12.755-07:00היי סיוון, התאהבתי בבלוג שלך , והולכת לאמץ כמה מתכ...היי סיוון, התאהבתי בבלוג שלך , והולכת לאמץ כמה מתכונים, יש לי כמה שאלות בענין הקראמבל ואשמח לתשובות. <br />מה הככונה צלחת חסינת אש ? יש לית תבנית לבנה עם שוליים מסולסלות מפורצלן זה יתאים ? ( לפי התמונות שלך זה נראה גם בתבנית כזו מסולסלת, אבל לא הצלחתי להבין אם זו צלחת גדולה או אלו הקטנות, ופשוט זה תמונה מוגדלת?)<br />כמו כן אם אפשר להכין בתבנית חד פעמית? , אם כן איזה גודל יתאים ?<br />ת'אמת יש לי תבניות אישיות (8) שטרם השתמשתי בהן , איזה גודל הן צריכות להיות ?<br />וגם יש לי חצי קילו תותים , אפשר להכין עם הכמות הזו ? או<br /> להשלים עם תפוחי עץ?] אם כן עוד כמה להוסיף ?<br />סליחה על ריבוי השאלות והמון תודה מראש.<br />פורים שמח.<br />יעליעלnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-61299128202540111222014-02-28T03:41:53.154-08:002014-02-28T03:41:53.154-08:00נראה לי 4-5 תפוחים פרוסים דק ולא מבושלים או מטוגני...נראה לי 4-5 תפוחים פרוסים דק ולא מבושלים או מטוגנים. תתחילי ב4 ותראי איך ממלא לך את הכלי, אם יש מקום, וקחי בחשבון שהם מתכווצים אז תוסיפי עוד. בהצלחה!סיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-66498350141663036932014-02-28T01:28:54.410-08:002014-02-28T01:28:54.410-08:00בכיף:) ואיזה כמות של תפוחים?בכיף:) ואיזה כמות של תפוחים?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-71852129810312465912014-02-28T00:01:36.243-08:002014-02-28T00:01:36.243-08:00תודה!!!! הייתי מקלפת, פורסת לפרוסות דקות, משנה ל2 ...תודה!!!! הייתי מקלפת, פורסת לפרוסות דקות, משנה ל2 כפות קמח בלבד ומוסיפה קצת קינמון.סיוןhttps://www.blogger.com/profile/17297745163624614866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9047613327319613098.post-30453043222966354062014-02-27T23:21:53.577-08:002014-02-27T23:21:53.577-08:00היי , מאד אוהבת את המתכונים שלך, אם רוצים להשתמש ב...היי , מאד אוהבת את המתכונים שלך, אם רוצים להשתמש בתפוחים או אגסים, מה הכמות, האם לקלף והאם צריך לבשל אותם קודם במחבת?<br />תודה☺Anonymousnoreply@blogger.com