18 באוקטובר 2012

קרוק מאדאם. הגירסה שלי.


מי אמר לא יבוא גדי בחלב אימו או משהו כזה? אני אומרת, אם כבר בא אז לכו על הגירסה הזו. בי נשבעתי שאני יכולה לטרוף את זה שעה אחרי ארוחה בלי להתבלבל ובלי לחשוב פעמיים , (שלא לדבר על להתחרט).
אז הצרפתים הללו הביאו בעצם גירסה לטוסט שלנו רק קצת יותר מפוטמת ומעניינת (בגלל הגדי), זה טעים, קראנצ'י ומעלה ניחוחות שלא ישאירו אתכם אדישים. סיון מדי פעם מכינה גירסה זו למשפחה לארוחת ערב, אחד אחד הם מגיחים מהחדרים ובאים בעקבות הריח. אוכלים את זה חם ישר מהתנור, מי שלא חייך בליבו מחייך עכשיו.
בון אפטיט מאדאם ומסייה, תהנו, תחיכו וסופשבוע מקסים.
באהבה רונה.




לקרוק מאדאם:
לכל סועד אני מגישה שתי פרוסות וביצה אחת
לחם כפרי דחוס או להבדיל, חלה פרוסה עבה
גבינה צהובה פרוסה, אפשר אמנטל, גרוייר או כל גבינה אחרת שאוהבים
נקניק, פסטרמה גם טוב אבל עדיף פרשוטו או שינקן
ביצים
שמן זית לטיגון הביצים


לעבודה:
1. מפעילים תנור על גריל או חום עליון.
2. מסדרים על כל פרוסת לחם שכבת נקניק ומעליו שכבת גבינה. מכניסים לתנור ולא שוכחים לבדוק כל מספר דקות שלא נשרף.



3. בינתיים מטגנים את הביצים בשמן זית, אצלי אוהבים את ביצי העין לא הפוכות אבל עשויות טוב טוב (כך שהחלבון עשוי היטב והחלמון נשאר נא). אם צריך להפוך אז בבקשה להפוך לשנייה בלבד.



4. מוציאים את הלחם מהתנור מסדרים על צלחות ומעל את הביצה. חגיגה!

Print Friendly and PDFלחצו כאן לגרסת הדפסה

הכניסו את כתובת האימייל שלכם כדי שלא תפספסו אף מתכון...


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה