מוזר אולי ששמיינה בובהלה כמוני, חובבת פחמימות ידועה, יודעת להעריך גם מנה שקטה שכזו. אבל באלוהים שלי, מעדן זה לא נופל משום פחמימה באשר היא. יש לו מרקם נעים לחיך, מתיקות עדינה, הפירות מוסיפים לו חמצמצות במידה ושבבי הקוקוס... אוי ואבוי, אל תקשיבו לה - חובה! מעולה לקינוח אחרי ארוחה קלה, מושלם כחטיף אחר הצהריים לילדים שבחופשה ועוד יותר טוב לארוחת בוקר.
בחורף נכין לכם דייסה שווה, עכשיו קיץ וזה מה יש. אז תתקדמו ליער ולקטו לכם פטל ושאר תופינים מן הטבע.
אה כמעט שכחתי, יום עצמאות שמח לאח הגדול האמריקאי!
באהבה גדולה,
רונה
למעדן חלב עם פירות יער ודבש:
על כל כוס של שמנת חמוצה (יש 9% של תנובה ו10% של באפלו) רבע כוס יוגורט
2 כפות סוכר חום (על כל כוס שמנת חמוצה)
פירות יער
דבש
שבבי קוקוס, ככ טעים אבל לא חובה
לעבודה:
1. בקערה מערבבים את השמנת חמוצה, יוגורט וסוכר חום. מכניסים לקירור עד ההגשה.
2. מניחים בצלחת הגשה גדולה או בכוסות אישיות (לוותר מראש על הסרויס השלם ולהשתמש בכוסות שונות. הכי יפה). את תערובת השמנת החמוצה, מפזרים מעל את פירות היער ומעל מטפטפים קצת דבש. אם משתמשים, זה הזמן לפזר את שבבי הקוקוס.
בחורף נכין לכם דייסה שווה, עכשיו קיץ וזה מה יש. אז תתקדמו ליער ולקטו לכם פטל ושאר תופינים מן הטבע.
אה כמעט שכחתי, יום עצמאות שמח לאח הגדול האמריקאי!
באהבה גדולה,
רונה
למעדן חלב עם פירות יער ודבש:
על כל כוס של שמנת חמוצה (יש 9% של תנובה ו10% של באפלו) רבע כוס יוגורט
2 כפות סוכר חום (על כל כוס שמנת חמוצה)
פירות יער
דבש
שבבי קוקוס, ככ טעים אבל לא חובה
לעבודה:
1. בקערה מערבבים את השמנת חמוצה, יוגורט וסוכר חום. מכניסים לקירור עד ההגשה.
2. מניחים בצלחת הגשה גדולה או בכוסות אישיות (לוותר מראש על הסרויס השלם ולהשתמש בכוסות שונות. הכי יפה). את תערובת השמנת החמוצה, מפזרים מעל את פירות היער ומעל מטפטפים קצת דבש. אם משתמשים, זה הזמן לפזר את שבבי הקוקוס.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה