הקייל הזה הוא הכוכב החדש בדוכן הירקות. לא רחוק הזמן שלא תספיקו להגיד קייל ומתכונים רבים יקפצו עליכם מכל עבר. הוא יהיה ממולא, מאודה, מוקפץ ומטוגן... הכרוב הזה יש לו מה להציע ביג טיים.
זהו כרוב על בשל סגולותיו, חוץ מלמדוד לכם את הלחץ דם פעם בחודש, הוא משפר ראייה, מונע מחלות לב וסרטן, שר ורוקד - כרוב על!
המנה שלפניכם מעלה את המילה חטיף לדרגת מעדן!
דקות ספורות של הכנה, 20 דקות בתנור ויש לכם צ'יפסים פריכים ללא הייסורים.
שבוע טוב חברים
אהבה גדולה,
רונה
לציפסים של קייל אפויים:
קופסא של קייל (כ350 גרם)
כף שמן זית
2 כפיות סריראצ'ה (רוטב תאילנדי חריף) לא חובה!
מלח גס
לעבודה:
1. שוטפים את הקייל וקורעים מהגבעול את העלים המקורזלים. מניחים לייבוש.
2. מחממים תנור ל150 מעלות.
3. בינתיים מערבבים את העלים הקרועים עם השמן זית והצ'ריראסה.
4. מפזרים על תבנית אפייה בשכבה אחת. תצטרכו יותר מתבנית אחת. מכניסים לתנור לכ20-30 דקות. באמצע יש לערבב העלים. העלים יוצאים פריכים ויבשים לגמרי. מעדן!!
זהו כרוב על בשל סגולותיו, חוץ מלמדוד לכם את הלחץ דם פעם בחודש, הוא משפר ראייה, מונע מחלות לב וסרטן, שר ורוקד - כרוב על!
המנה שלפניכם מעלה את המילה חטיף לדרגת מעדן!
דקות ספורות של הכנה, 20 דקות בתנור ויש לכם צ'יפסים פריכים ללא הייסורים.
שבוע טוב חברים
אהבה גדולה,
רונה
לציפסים של קייל אפויים:
קופסא של קייל (כ350 גרם)
כף שמן זית
2 כפיות סריראצ'ה (רוטב תאילנדי חריף) לא חובה!
מלח גס
לעבודה:
1. שוטפים את הקייל וקורעים מהגבעול את העלים המקורזלים. מניחים לייבוש.
2. מחממים תנור ל150 מעלות.
3. בינתיים מערבבים את העלים הקרועים עם השמן זית והצ'ריראסה.
4. מפזרים על תבנית אפייה בשכבה אחת. תצטרכו יותר מתבנית אחת. מכניסים לתנור לכ20-30 דקות. באמצע יש לערבב העלים. העלים יוצאים פריכים ויבשים לגמרי. מעדן!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה