25 באפריל 2013

משקה תום יאם. געגועים לתאילנד!



מזמן לא הרמנו כוסית אני אומרת, אי אפשר רק לזלול (אני קצת משקרת), משקה תום יאם עכשיו במיוחד בשבילכם.
למי שביקר בתאילנד, ולמי שרק שמע עליה מסיפורים, וודאי מכיר את המרק המפורסם (תום יאם). משקה זה הוא בעצם ספין על אותו מרק מפורסם. אותם התבלינים, אותו הניחוח רק עולה לראש.
"חיים רק פעם אחת"... ואם יש אמת באמירה הזו, אני מבטיחה לכם שהחיים נראים וורוד פוקסיה עם ה"דרינק" הזה.
וודקה בשילוב קואנטרו (ליקר מתקתק)  מאיצים יחדיו את הדרך למח הקדחתני שלנו, שממתין בשקיקה לקצת שקט...
הרגע חברים, לפני ששטויות יטרידו אתכם, זה הרגע להרים כוסית!
לחיים... שלא נישתה מי ים... לעולם!
אהבה גדולה,
רונה



למשקה תום יאם:
ל2 דרינקים
4 מנות וודקה
2 מנה קוואנטרו (או ליקר תפוזים אחר)
גבעול למון גראס פרוס דק
3 פרוסות ג'ינג'ר פרוסות לגפרורים
1/3 פלפל צ'ילי פרוס דק
4 עלי בזיליקום פרוסים דק
פרוסת לימון חתוכה לקוביות עם הקליפה
1/2 כוס מים (או לימונדה)
קרח

לעבודה:
1. להניח את הלמון גראס, הג'ינג'ר והצ'ילי במכתש ועלי ולתת 3 מכות, רק לשחרור הטעמים. אם אין מכתש ועלי לערבב בקערה קטנה.


2. למזוג ל2 כוסות זכוכית 2 מנות וודקה ומנת קוואנטרו ורבע כוס מים לכל כוס. לפזר את התוספות ולערבב ולהוסיף קרח. יפה להגיש עם גבעול פורח של בזיליקום אם יש במקרה בגינה.
3. לחיים!!!


Print Friendly and PDFלחצו כאן לגרסת הדפסה

הכניסו את כתובת האימייל שלכם כדי שלא תפספסו אף מתכון...


אין תגובות:

פרסום תגובה