21 ביולי 2016

ארטיקים - נוטלה בננה ויוגורט


כן, כן, תסתכלו היטב ותודו - אין מתיקות כזו בעולם ועוד לחשוב שעל הארטיק הזה מנצח יוגורט!
שלושה מרכיבים בלבד, הכל במיקסר ולמקפיא - הכי ממוטט!
בננה ונוטלה זו החולשה עתיקת היומין של סיווקווק והפעם זה הצליח ובגדול.
את המתכון גנבנו באור יום מהבלוג המקסים  Preety, Simple, Sweet
והריהו לפניכם...
תוספת הפקאנים סינים כתושים  - היא שלנו, שיהיה קצת קראנץ.
סופש טוב,
אהבה גדולה,
רונה



לארטיקים:
כ-6 ארטיקים תלוי בתבניות שברשותכם
4 בננות בשלות
1/2 כוס (120 מ״ל) נוטלה ועוד כ2 כפות אם אתם כמוני... וכמוה...
1/4 כוס יוגורט (60 מ״ל) אני השתמשתי ביוגורמה שהוא הכי קרמי
פקאנים סינים כתושים לציפוי - לא חובה


לעבודה:
הכל לבלנדר או מעבד מזון עד שחלק, לפזר פקאנים כתושים על התחתיות של התבנית, למזוג את הבלילה מעל ולפזר מעל שוב פקאנים - למקפיא!












Print Friendly and PDFלחצו כאן לגרסת הדפסה

הכניסו את כתובת האימייל שלכם כדי שלא תפספסו אף מתכון...


3 תגובות: