4 במרץ 2012

דג לבן ביין רוזה ויוגורט

אני מקדישה פוסט זה לרועי רביב מחברת פרש מרקטינג שבלי הייעוץ הטכנולוגי שלו (והסבלנות הרבה) לא הייתי מצליחה להקים את הבלוג הטעים הזה.  פרש מרקטינג עוסקת בעיקר בקידום עסקים באינטרנט.
ממליצה בחום!!!


הרוטב מספיק לכ6 מנות עיקריות

לדג:
פילטים של דג לבן, אני השתמשתי במארו, דג מיובא מהולנד שהיה נהדר, ילך מצוין גם עם מוסר, לוקוס או כל דג ים אחר.
כרישה אחת פרוסה דק
פלפל חריף פרוס דק (בלי הגרעינים למי שלא אוהב חריף)
2 שיני שום קצוצות
ג'ינג'ר טרי מגורר (כ3 ס"מ)
חופן של עלים ירוקים של בוק צ'וי, תרד או מנגולד פרוסים דק
קליפת לימון מגוררת
כוס יין רוזה (אפשר יין לבן)
2 מיכלי יוגורט (אני אוהבת יוגורמה)
כף שמן זית
מלח



לעבודה: 
1. פורסים את הדג לקוביות גדולות ומייבשים טוב טוב.
2. מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הכרישה, פלפל ושום מספר דקות עד שמתרככים. מוסיפים את הג'ינג'ר והבוק צ'וי ומאדים כ2 דקות.
3. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. לאחר כ3 דקות מוסיפים את היוגורט ומערבבים.
4. ממליחים את הדגים ומוסיפים אותם למחבת ומבשלים כ10 דקות.
5. טועמים ומתקנים טעמים (מוסיפים מלח אם צריך) ומפזרים את קליפת הלימון.






אני מגישה עם אורז לבן
אם יש שאריות אפשר לחמם למחרת על מחבת ולהוסיף קצת יוגורט.



Print Friendly and PDFלחצו כאן לגרסת הדפסה

הכניסו את כתובת האימייל שלכם כדי שלא תפספסו אף מתכון...


אין תגובות:

פרסום תגובה