31 בינואר 2013

פונדו שוקולד



פונדו חברים, לפני הכל זה עניין חברתי. פונדו יש בו משהו אינטראקטיבי, משמח ומקסים. אף אחד לא ממהר לעזוב את המעגל וכשיושבים בחברותא וטובלים טופינים בשוקולד, אין ריב, פוליטיקה אאוט, ביבי לא רלוונטי ושרה עוד פחות.
ההתארגנות היא קלה... חושבים דקה שתיים מה היינו רוצים לטבול בשוקולד ורצים עם זה ללא היסוס.
השוקולד כשלעצמו חשוב שיהיה משובח והכיף הגדול הוא שאפשר לשדרג אותו ולהפוך אותו לעוד יותר סקסי ממה שהוא.
אני הייתי מכניסה גרד תפוז כי אני גם ג'ינג'ית וגם מתה על השילוב הזה, שבבים של פלפל צ'ילי נותנים טוויסט מקסים של חרפרפות. קצת אספרסו לחובבי טעם הקפה והשוקולד ואם אתם ממש רוצים לעלות כיתה ל"מתקדמים", גראנד מארנייה או אמארטו (למבוגרים... ילדים פחות ישתגעו) יוסיפו ניחוח חו"לי אמיתי.
ילדים מתים על זה... מבוגרים עוד יותר... כיף אמיתי!
שבת שלום
תהנו מהגשם, זה פותח את הלב
באהבה גדולה
רונה





לפונדו שוקולד:
1:1 שוקולד איכותי ושמנת מתוקה
תוספת כלשהי לשוקולד כגון ליקר או אחד מהרעיונות שרונה מציעה למעלה (לא חובה)
לי הכי טעים עם שוקולד מאכלים מלוחים: מקלות בייגלה, בוטנים, תפוצ'יפס... בננות ותותים זה קלאסי. עוגיות מסוגים שונים זה דקורטיבי וטעים וכן הלאה.

לעבודה:
1. מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה (רק לרתיחה קלה ומיד להוריד מהאש) ומוזגים מעל השוקולד ששבור לחתיכות קטנות. מערבבים עם מטרפה עד שחלק.
2.מסדרים את כל התוספות בקערות קטנות, מחלקים מזלגות ומתחילים לתבול. אם אין כלי של פונדו אפשר להניח על פלטה ומתחת נר קטן.


Print Friendly and PDFלחצו כאן לגרסת הדפסה

הכניסו את כתובת האימייל שלכם כדי שלא תפספסו אף מתכון...


אין תגובות:

פרסום תגובה