13 במאי 2013

אננס טרי ממולא בגלידת וניל



הגענו לחג שבועות,לא שוחטים שום חיה, רגועים (התורה כבר שלנו), מלאים אופטימיות ולבושים לבן.
בכל שבועות יש תחרות סמוייה על עוגות גבינה; עם פירורים, בלי פירורים, עם פירות יער, עם תותים, עם ג'לי ותותים... ואני אומרת די! ושלא תבינו אותי לא נכון, אני מתה על עוגות גבינה, ואתם תקבלו מתכון של אחת כזו בבוא העת, אני מבטיחה.
אז הפעם, "לבן" קצת אחר. פשוט, צונן, שכולם אוהבים ושלא משתתף בשום תחרות. אננס טרי ממולא גלידה.
מסעדת "טורקיז" מגישה אותו והנה עכשיו גם אתם.
טעים טעים, פשוט פשוט... ק ד י מ ו ש !!!!!!!
חג שמח
אהבה גדולה
רונה




לאננס ממולא בגלידה:
אננס טרי
גלידה וניל
פסיפלורה (לא חובה)

 

לעבודה:
1. קוטמים את תחתית האננס וחוצים אותו לחצי לאורכו. בעזרת סכין חדה מוציאים את החלק הפנימי והאכיל של האננס. אני עשיתי את זה בשני שלבים. חתכתי מסביב לכל האננס ואז חציתי באמצע את הפנים ושיחררתי את החצי ואותו הדבר עם החצי השני (במילא פורסים אותו). פורסים את 2 החצאים לפרוסות דקות.


2. ממלאים את האננס בגלידה ומניחים את הפרוסות מעל. מפזרים פסיפלורה מעל ומגישים מיד.


Print Friendly and PDFלחצו כאן לגרסת הדפסה

הכניסו את כתובת האימייל שלכם כדי שלא תפספסו אף מתכון...


אין תגובות:

פרסום תגובה