10 באוקטובר 2013

עוף צלוי במרינדת הויסין

לא יודעת מה להגיד לכם... מרגישה כאילו אני מתרברבת עם העוף הזה, שבטוח ניראה לכם כמו משהו שכבר הכנתם עשרות פעמים. אז בואו נסגור על זה שגם שלכם טעים מאד מאד, אבל פה, יש טעמים חדשים שאחותינו ידעה לערבב ככה בשקט בצד, וכן... הוא יצא מקום ראשון.
תיבול אסיאתי, השרייה קצרה, משהו מחלחל אליו ותופס פיקוד. אולי ההויסין, אולי הסריראצ'ה, אולי הכל ביחד, לא יודעת מה עבר עליו בשעה הזו אבל הוא קיבל אצלי ציון גבוה מאד!
גשו חברים, וזיכרו, הכי קשה להיות פשוט.
שבת שלום
אהבה גדולה
רונה
המתכון מתוך הספר האסייתי החדש של ביל גראנגר

לעוף הצלוי:
חצי כוס רוטב הויסין (ניתן להשיג במדפים האסייתים של הסופר)
1 כף סריראצ'ה (רוטב תאילנדי חריף)
2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורד
3 שיני שום כתושות
2 כפות רוטב סויה
2 כפות מיץ לימון
8 ירכיים של עוף עם עור (אפשר גם ללא העור)


לעבודה:
1. מערבבים את כל החומרים בקערה, משרים את ירכי העוף במרינדה במקרר בין רבע שעה ליממה.
2. מחממים תנור ל200 מעלות צלסיוס. מסדרים את העוף בתבנית אפייה (אם יש צורך מרפדים את התבנית בנייר אפייה). צולים את הירכיים כ40 דקות. טעים להגיש עם אורז וירק.


פורסם לפני שנה: עוגת מייפל. וריאציה לעוגת ה5 דקות עבודה. 
Print Friendly and PDFלחצו כאן לגרסת הדפסה

הכניסו את כתובת האימייל שלכם כדי שלא תפספסו אף מתכון...


אין תגובות:

פרסום תגובה