5 בפברואר 2015

סלט חם של קישואים קטנטנים ופריכים

רק עכשיו, כשכבר 48 חורפים מאחוריי התחלתי לחבב וגם להעריך ירקות.
הקישוא, שהוא למרבה הפלא היה חביב עליי גם בעברו השמנמן, הצטמק, טעמיו הפכו לממשיים יותר, ועל כן יש כאן גירסה קטנה, יפה, פריכה, מתוקה, שמאפשרת לכרסם אותו חי!
אז בשביל קישוא קטן מצומק ופריך אתם לא צריכים את סיון... אותי עוד פחות, לכן הכנו מנה חמימה ומאד טעימה.
אני הייתי אוכלת אותה עם איזה יוגורט שווה ופוקאצ'ה טרייה, אבל אם תעשו כמוני... תגמרו כמוני, מזהירה!
כוס יין לבן וצונן לא יתלונן אם תניחו אותו על ידכם
היו שמחים, הכל טוב
אהבה גדולה
 רונה


לסלט:
קישואים קטנטנים שטופים ופרוסים לאורך
קצת שמן זית
מלח ופלפל
גבינה קשה, אני השתמשתי בעזים
עירית קצוצה
פלח לימון


 לעבודה:
1. מחממים קצת שמן במחבת טפלון רחבה, כשהשמן חם! מוסיפים את הקישואים לדקות ספורות עד שמקבלים קצת צבע. ממליחים ןמפלפלים ומסירים מהאש.
2. מעבירים את הקישואים הצלויים לצלחת הגשה, בעזרת קולפן מפזרים פרוסות דקיקות מהגבינה ומפזרים את העירית הקצוצה. מגישים עם פלח לימון או שסוחטים קצת מהלימון מעל. אפשר להגיש חם או בטמפרטורת החדר.




Print Friendly and PDFלחצו כאן לגרסת הדפסה

הכניסו את כתובת האימייל שלכם כדי שלא תפספסו אף מתכון...


2 תגובות: