8 בנובמבר 2012

גוואקמולה.

מנת הפתיחה הזו יושבת על כס של כבוד בארוחות המשובחות שסיון מכינה .
זהו סלט של אבוקדו עם בצל וכוסברה ושום ופלפל חריף, ואם יש משהו שפותח את התאבון זה זה.
הגוואקאמולה מקבל אליו כל לחם. שחור, לבן, חלה, מלא... מה שתשימו לידו הוא יהיה מרוצה... וגם אתם.
זו העונה שלו... תעשו לו כבוד... הוא בריא, מזין, יפה למראה ומעל הכל טעים טעים.
לא להתקמצן ולעשות צלוחית, כי זה יחוסל בשניות, ראו הוזהרתם! לקנות כמות יפה ולהכין ברוחב לב. כמו שאתם רגילים... טוב?  יופי!!!
שבת שלום אמיגוס
תהיו שמחים וטובי לבב
באהבה
רונה



לגוואקמולה:
6 אבוקדו האס קטנים או 3 אטינגר גדולים
בצל סגול קטן קצוץ דק
שן שום אחת כתושה
פלפל חריף ירוק או אדום נקי מגרעינים וקצוץ דק
צרור כוסברה קצוץ דק
מיץ מחצי לימון
כף שמן זית
מלח



לעבודה:
1. אם משתמשים באבוקדו האס, חוצים את האבוקדו, קולפים אותו ומכניסים לקערה. אם באטינגר, חוצים את האבוקדו, חותכים לפלחים ומוציאים בעזרת סכין את האבוקדו מהקליפה ומכניסים לקערה.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים ובעזרת סכין חדה חותכים לאורך ולרוחב הקערה עד שהאבוקדו חתוך לקוביות קטנות. מערבבים ומתקנים תיבול.

Print Friendly and PDFלחצו כאן לגרסת הדפסה

הכניסו את כתובת האימייל שלכם כדי שלא תפספסו אף מתכון...


4 תגובות:

  1. יופי של צילומים, בטוחה שגם טעים...

    השבמחק
  2. מגרה, נעים וברור שגם מזין וטעים...

    השבמחק
  3. רונה.. ואת נהדרת אחת, כותבת תמיד מדהים. כמה כבוד את נותנת לאוכל?! בפרט לסלט הירקרק של המנה הראשונה הזו.. שאפו לך ולשפית

    השבמחק