23 במרץ 2016

כרוב ניצנים צלוי

זו העונה רבותיי, כרוב הניצנים מלבלב ברגעים אלו ומופיע בכל השווקים כולם.
תוספת שווה במיוחד לארוחת החג, בריאה ומזינה גם בימי חול.
צריכים ויטמין C ?A? קיבלתם!!
מערבבים קלות עם שמן זית, מלח ים ולתנור.
שיהיה סופש קליל, חמים ונעים.
אהבה גדולה,
רונה


לכרוב ניצנים צלוי: 
כרוב ניצנים טרי
שמן זית
מלח ים גס
פרמז׳ן מגורר - לא חובה


לעבודה:
1. מחממים תנור ל180 מעלות.חותכים את החלק החום של הגבעול ומסירים עלה חום או שניים אם יש. שוטפים ומייבשים.
2. מערבבים את הכרובים עם שמן זית, כמות מספקת שתעטוף בשכבה דקה את הכרובים, לא יותר. מעבירים לתבנית, מפזרים מלח גס מעל, די בנדיבות, במיוחד אם לא משתמשים בגבינה. צולים בתנור 30-40 דקות או עד שהחוץ של הכרובים פריך והבפנוכו רך.
3. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים את הפרמז׳ן מעל - או שלא.


לינקים לתוספות נהדרות לחג שהתפרסמו בעבר:
צ׳יפס אפוי עם שמן כמהין ופרמזן 
צ׳יפסים אפויים מבטטה
סלט תרד בטעמים מפתיעים
סלט חם מקישואים קטנטנים
סלט חסות קראנצ׳י
סלט ברוקולי פריך
סלט שעועית ירוקה עם לוזים ותפוז





Print Friendly and PDFלחצו כאן לגרסת הדפסה

הכניסו את כתובת האימייל שלכם כדי שלא תפספסו אף מתכון...


תגובה 1:

  1. איך אני אוהב כרוב ניצנים... עשה לי חשק המתכון.

    השבמחק