אז זהו, לא טעמנו ולא סיפורי סבתא ויש לכך הסבר.
הידיים שלה ( של סיווקווק), הסבלנות, המומחיות, תשומת הלב, כל אחד לחוד וכולם יחד, עושים את ההבדל, תוסיפו לכך את החיתוך, שמן הכמהין והפרמז׳ן שמצפה אותם. הניחוח הממכר שלהם והמרקם הקראנצ׳י שלהם יגרום לכם להושיט יד לערימה היפה שוב ושוב ושוב.
תכינו, תבינו, תפנימו ורק אז תגיבו בבקשה!!!
שבת קרירה ונעימה,
אהבה גדולה,
רונה
לצ׳יפס:
כ-8 תפוחי אדמה לא גדולים או 4 גדולים
4 כפות שמן זית
1 כף מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפות שמן כמהין
1/2 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
1/2 כוס פרמזן מגורר
לעבודה:
1. מחממים תנור 220 מעלות טורבו.
2. חוצים כל תפוח אדמה לאורכו. כל חצי פורסים ל2-4 פלחים, תלוי בגודל התפוח אדמה. מערבבים את תפוחי האדמה עם השמן זית, המלח, הפלפל, השמן וכף אחת משמן הכמהין. מסדרים על תבנית אפייה, מנסיון עדיף מרופדת עם נייר אפייה. מכניסים לתנור לכ20 דקות או עד שהתחתית משחימה והופכים לעוד כרבע שעה. מוציאים מהתנור, מוסיפים את הכף הנוספת של השמן כמהין, הפטרוזיליה והפרמזן ומערבבים. מגישים מייד.
פורסם לפני ארבע שנים: קונפיטורת תותים
פורסם לפני שלוש שנים: דג צלוי במרינדת מיסו
פורסם לפני שנתיים: ריקוטה בופאלו צלוייה עם צ׳ילי
פורסם לפני שנה: לביבות ריקוטה חלומיות
נראה מעולהה! שאלה יש סיבה שפיזרת את הפרמזן דווקא לאחר האפייה ולא נתת לה להיות נמסה בתנור? תודה.
השבמחקכן, רציתי צ׳יפסים אחד אחד ולא ערימה דביקה. לא שיש לי משהו נגד ערימה כזו פשוט זה לא מה שרציתי. אני מעדיפה את הפרמזן בסוף וגם אז הוא לא נמס וזה נראה יפה. תודה!
מחקמה עושים אם אין שמן כמהין):
השבמחקממליצה לרכוש בקבוק כזה... יש בכל מעדנייה, קצבייה וכו.
מחקמצאתי בחנות מחית כמהין. היא גם יכולה לעבוד? ואם כן באיזו כמות ואם לפי ההוראות. תודה.
מחקאני לא מכירה את המוצר הזה. אפשר אולי לדלל אותו עם שמן ואז יהיה דומה יותר לשמן כמהין?
מחקמצאתי בחנות מחית כמהין. היא גם יכולה לעבוד? ואם כן באיזו כמות ואם לפי ההוראות. תודה.
השבמחק