27 באוגוסט 2014

טרטר סלמון על מצע אבוקדו

תישמעו...אני לא יודעת איך להגיד את זה בלי להישמע אינפנטילית אז אני אגיד את זה פשוט:
האוכל הכי טעים, הקינוחים הכי שווים, הרמה הכי גבוהה שייכים לסיון. תגידו הגזמתי, תגידו מה שבא לכם, תתפקעו מצחוק, תתעצבנו, ככה אני חושבת ותכף גם אתם.
ועכשיו לענינינו. הפוסט הזה, כמו רבים שנמצאים בבלוג, הסוד (הכמוס) שלו הוא לדייק.
אין פה לא טריקים, לא קונצים ולא שטיקים (כמו שמירב אומרת), זה פשוט "בינגו".
קליל, טעים, יפה כמו ילדה ג'ינג'ית מתוקה... דג שווה, טיפה תשומת לב ונראה איך תגיבו, ותרגישו חופשי להגיב מהרהורי ליבכם הכמוסים.
ומה יותר כייף ופשוט להגיש את הטרטר הזה כמנת פתיחה לחג? 
שבת טובה
אהבה גדולה
וחג שמח,
רונה


לטרטר סלמון:
קופסא של חצי ליטר מלאה בסלמון קצוץ
שאלוט אחד קצוץ
כפית אחת שמן שומשום
כף רוטב טריאקי (הרוטב הנוזלי כמו סויה ולא הסמיך!)
2 כפיות יוזו
אבוקדו פרוס דק
מיץ מחצי לימון
מלח
בצל ירוק קצוץ או עירית קצוצה


 לעבודה:
1. מערבבים בעדינות את פרוסות האבוקדו והמיץ לימון (שלא ישחיר) ומסדרים בצורה שטוחה על צלחת הגשה.
2. מערבבים בקערה את שאר המרכיבים מלבד הבצל ירוק/עירית. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם. מחזירים את הסלמון לקופסת הפלסטיק ומהדקים. הופכים את הסלמון על מצע האבוקדו ומשחררים מהקופסא.
3. מפזרים מעל את הבצל ירוק/עירית ומגישים עם חלה טרייה או טוסטים.


פורסם לפני שנה:
גרבלקס - סלמון כבוש בבית
פורסם לפני שנתיים:
סלט של קיץ עם רוקט, תאנים וחלומי



Print Friendly and PDFלחצו כאן לגרסת הדפסה

הכניסו את כתובת האימייל שלכם כדי שלא תפספסו אף מתכון...


אין תגובות:

פרסום תגובה